Apparaten en accessoires
Paksoi en ham rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
3 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiwitten
54.9 g
Calorieën
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Vetten
39.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
215.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Lasagne bolognese
2u. 30min
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Alpengratin
50min
Moussaka met linzen
2u. 20min