
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Voeding
- per 3 porties
- Calorieën
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 215.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Vegetarische chili
1h 5min
Zomerse pastasalade
30min
Chilli con carne
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen