Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Voeding
- per 3 porties
- Calorieën
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 215.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Russische salade
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Guacamole
5min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen