Apparaten en accessoires
Paksoi en ham rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
3 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiwitten
54.9 g
Calorieën
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Vetten
39.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
215.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gierst met kip en curry
35min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Penne met tonijn
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Vegetarische bruine rijst
40min
Kip met warme aardappelsalade
55min