Apparaten en accessoires
Paksoi en ham rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
3 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiwitten
54.9 g
Calorieën
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Vetten
39.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
215.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geraspte Wortelsalade
10min
Vegetarische bruine rijst
40min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Roergebakken champignons
55min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Turkse moussaka
1u. 10min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Veelzijdige stevige soep
50min