Apparaten en accessoires
Paksoi en ham rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
3 porties
Ingrediënten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiwitten
54.9 g
Calorieën
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Vetten
39.2 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
215.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Rijst met groentemix
55min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Vegetarische chili
1u. 5min