Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Voeding
- per 3 porties
- Calorieën
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Eiwitten
- 54.9 g
- Koolhydraten
- 215.7 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 5453.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1sa 10 dk
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Azteca taart
1 godz.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2sa 10 dk
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1sa 35 dk
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min