Apparaten en accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optioneel)1 snuifje
-
citroensap (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1497 kJ /
357 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Minestrone
45 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Kip met amandelen
25 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min