Apparaten en accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optioneel)1 snuifje
-
citroensap (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1497 kJ /
357 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
Geen beoordelingen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Forel met hollandaisesaus
50min
Rijstsalade
1u.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Havermoutrepen met kaas
45min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.