Apparaten en accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optioneel)1 snuifje
-
citroensap (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1497 kJ /
357 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Granité van koffie
8u. 10min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Vastensoep
30min
Forel met hollandaisesaus
50min
Snelle kaassoufflés
45min
Fruitnectar
10min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min