Apparaten en accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optioneel)1 snuifje
-
citroensap (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1497 kJ /
357 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Pasta met prei en ajvar
30min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Sangria
10min
Sojabolognese
40min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Geroerbakte groenten
10min