
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g witte wijn
- 100 g sinaasappelsap, vers geperst
- 1 ½ tl zout
- 400 g forelfilet zonder huid
- 200 g diepvriesdoperwten
- 240 g korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd
- 40 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 30 g gezouten kappertjes, afgespoeld
- 80 g zwarte olijven, gepit
- 350 g kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- 1 snuifje gemalen zwarte peper (optioneel)
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kwarktaart in potjes
4h
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Kip met romige groenten saus
50min
Kip in perziksaus
40min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Cottage pie
1h 10min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Forel met hollandaisesaus
50min
Lamscurry
1h
Tomatenrijst
30 Min