Compatibele versies
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vis en marinade
- 50 g geroosterde gezouten pinda's
- 2 teentjes knoflook
-
4
verse kaffir limoenbladeren
of 5 g geraspte limoenschil - 20 g vers citroengras, in stukken (± 3 cm)
-
2
el rode curry pasta
of 2 el gele curry pasta - 50 g kokosroom
- 800 - 1000 g roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden
Salade
- 1 limoen, in vieren gesneden
- 40 g agavesiroop
- 1 tl zout
- 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 1 cm)
- 100 g komkommer, in plakjes (± 3 mm)
- 2 verse chilipepers, in plakjes (3 mm)
- 100 g kerstomaten, gehalveerd
- 10 g koriander, in stukjes (± 2 cm)
- 10 g vers citroengras, alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)
Afwerking
- 1 verse chilipeper, in plakjes (2 mm) (optioneel)
- 1 limoen, in plakjes (2 mm)
- 10 g koriander, in stukken (± 2 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1753.8 kJ / 419.2 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 763.2 mg