Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
TM6 TM5 TM31

Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Vis en marinade

  • 50 g geroosterde gezouten pinda's
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 verse kaffir limoenbladeren
    of 5 g geraspte limoenschil
  • 20 g vers citroengras, in stukken (± 3 cm)
  • 2 el rode curry pasta
    of 2 el gele curry pasta
  • 50 g kokosroom
  • 800 - 1000 g roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden

Salade

  • 1 limoen, in vieren gesneden
  • 40 g agavesiroop
  • 1 tl zout
  • 200 g bindsla of Romeinse sla, in stukken (± 1 cm)
  • 100 g komkommer, in plakjes (± 3 mm)
  • 2 verse chilipepers, in plakjes (3 mm)
  • 100 g kerstomaten, gehalveerd
  • 10 g koriander, in stukjes (± 2 cm)
  • 10 g vers citroengras, alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)

Afwerking

  • 1 verse chilipeper, in plakjes (2 mm) (optioneel)
  • 1 limoen, in plakjes (2 mm)
  • 10 g koriander, in stukken (± 2 cm)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1753.8 kJ / 419.2 kcal
Eiwitten
48 g
Koolhydraten
27.5 g
Vetten
15 g
Verzadigd vet
5.4 g
Vezels
6.4 g
Natrium
763.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten