
Apparaten en accessoires
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
rode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (optioneel) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
419.2 kcal /
1753.8 kJ
Eiwitten
48 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
27.5 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
5.4 g
Natrium
763.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème pâtissière
15 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Tostadas met kip
40 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
20 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min