Apparaten en accessoires
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (optioneel) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
763.2 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Vetten
15 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
27.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Pierogi met vlees
1u.
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min