Apparaten en accessoires
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Eiwitten
43 g
Calorieën
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Vetten
43.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Ijs van chocolademousse
3u.
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min