Apparaten en accessoires
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Eiwitten
43 g
Calorieën
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Vetten
43.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Limoncello-Taart
2u. 30min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Hongaarse champignonsoep
30min