Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
of 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5 min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Kleverige sesamkip
40min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Lamscurry
1 godz.
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min