Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
of 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Rijst met groentemix
55 min
Charoset
15min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 λεπτ.
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Mediterrane visschotel
1ωρ. 30 λεπτ.
Siciliaanse garnalensalade
40 λεπτ.
Zalmburgers
25 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 λεπτ.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 λεπτ.