
Apparaten en accessoires
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
microgreens50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
743.6 kcal /
3111.1 kJ
Eiwitten
43 g
Vetten
43.4 g
Koolhydraten
42 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Natrium
1362.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux