Apparaten en accessoires
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Eiwitten
43 g
Calorieën
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Vetten
43.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Broodkruimels
5min
Boekweit met champignons
25min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalm in korst met citroen risotto
45min