Apparaten en accessoires
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portie
Ingrediënten
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden60 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
pijnboompitten30 g
-
teentjes knoflook2
-
rucola85 g
-
extra vergine olijfolie75 g
-
citroensap15 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes560 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden220 g
-
kerstomaten gehalveerd220 g
-
feta kaas verkruimeld150 g
-
citroenen gehalveerd2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
525 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1322 kJ /
316 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 godz. 20 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min