Apparaten en accessoires
Stoofgerecht met tofu
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
ui gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
tomaten vers of uit blik150 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
witte wijn50 - 100 g
-
courgette in blokjes350 g
-
wortelen in plakjes200 g
-
verse champignons in plakjes200 g
-
stevige tofu in blokjes400 g
-
gedroogde basilicum1 ½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14 g
Calorieën
756 kJ /
181 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
40min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Fideuá van groenten
40min
Noten bolognese
35min