Apparaten en accessoires
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
Salsa
-
rode peper, vers gehalveerd en ontpit1
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen80 gram
-
water60 g
-
sherryazijn15 g
-
sultana rozijn50 g
-
ingemaakte baby kappertjes uitgelekt30 g
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
peterselieblad, vers grof gehakt5 takjes
-
citroen alleen fijn geraspte schil1
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
Bloemkoolsteaks
-
bloemkool2
-
oregano, gedroogd naar smaak
Bloemkoolpuree
-
water500 g
-
olijfolie10 g
-
amandelmelk100 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak1 snuifje
-
50 g roombotermargarine50 g
-
kristalsuiker1 snuifje
-
teentje knoflook1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
762.7 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Vetten
35.8 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Green Godess Salade
20min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Kokos Dahl
25min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Vegetarische chili
35min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min