Apparaten en accessoires
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
Salsa
-
rode peper, vers gehalveerd en ontpit1
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen80 gram
-
water60 g
-
sherryazijn15 g
-
sultana rozijn50 g
-
ingemaakte baby kappertjes uitgelekt30 g
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
peterselieblad, vers grof gehakt5 takjes
-
citroen alleen fijn geraspte schil1
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
Bloemkoolsteaks
-
bloemkool2
-
oregano, gedroogd naar smaak
Bloemkoolpuree
-
water500 g
-
olijfolie10 g
-
amandelmelk100 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak1 snuifje
-
50 g roombotermargarine50 g
-
kristalsuiker1 snuifje
-
teentje knoflook1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
762.7 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Vetten
35.8 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Soba noodle mee goreng
40min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Vegetarische hamburger
45min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Frisse koolsalade
15min
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen