Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olijfolie
- 600 g varkensvlees, zonder pezen en botten, in blokjes (6 x 4 cm)
- ½ tl zout
- 2 snuifje gemalen peper
- 150 g rode ui, in partjes
- 200 g rijpe tomaten, in stukken
-
20 - 30
g jalapeño peper, uit blik
of 1 - 2 verse jalapeñopepertjes, zaadlijsten verwijderd, in ringetjes - 120 g rode paprika, in stukken (2 cm)
- 120 g groene paprika, in stukken (2 cm)
- 250 g zwarte bonen, gehele, uit blik, uitgelekt
- 30 g tomatenpuree
- 100 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 avocado's
- 6 maïstortilla's
- 100 g zure room
- 4 el verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 1875 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rucola taart
Geen beoordelingen
Enchiladas met rundvlees
30min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Tandoori kip wraps
50 Min
Thaise burgers
30min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Verse zomerse loempia’s
30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1sa 5 dk
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min