Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g aardappelen geschild en in stukken gesneden
- 2 eieren
- 100 g ui, in stukken gesneden
- ¾ tl fijn zout of naar smaak
- ¼ tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 30 g bloem
- bakolie, om te verwerken
- zure room, om op te dienen
- verse bieslook, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1706 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Naan (Hindoe brood)
2h
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Appel-notenbrood
1h 25 min
Kipnuggets
40min
Goulash van linzen en champignons
45min
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Bulgur en rode linzensoep
50min