Apparaten en accessoires
Latkes (aardappelkoekjes)
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
aardappelen geschild en in stukken gesneden500 g
-
eieren2
-
ui in stukken gesneden100 g
-
fijn zout of naar smaak¾ tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak¼ tl
-
bloem30 g
-
bakolie om te verwerken
-
zure room om op te dienen
-
verse bieslook fijngehakt
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
71 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1706 kJ /
406 kcal
Vetten
32 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fatayer met kaas en munt
2u.
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Spinazierisotto met asperges
40min
Kwarktaart in potjes
4u.
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Miso Udon Noedels
20min