Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g aardappelen geschild en in stukken gesneden
- 2 eieren
- 100 g ui, in stukken gesneden
- ¾ tl fijn zout of naar smaak
- ¼ tl zwarte peper, gemalen of naar smaak
- 30 g bloem
- bakolie, om te verwerken
- zure room, om op te dienen
- verse bieslook, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1706 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Naan (Hindoe brood)
2h
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Appel-notenbrood
1h 25 min
Kipnuggets
40min
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h