
Apparaten en accessoires
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Voeding per 1 portie
Calorieën
236 kcal /
991 kJ
Eiwitten
10 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
22 g
Vezels
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mexicaanse limoensoep
40min
Goulash van linzen en champignons
45min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
200 g ui karameliseren
40min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Linzenbrood
1u. 55min
Linzensoep met spinazie
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Vegan mini cheesecakes
4u. 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min