Apparaten en accessoires
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
ui cut in halves150 g
-
olijfolie40 g
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste¼ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
water750 g
-
2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
rode linzen100 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
gemalen zwarte peper plus extra to taste
-
zout adjust to taste1 snuifje
-
verse koriander leaves only, to garnish2 - 3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
991 kJ /
236 kcal
Vetten
12 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min