Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g ui, cut in halves
- 40 g olijfolie
- 1 tl gemalen gember
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- ¼ tl gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- ½ tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 750 g water
-
2
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
of 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 100 g rode linzen
- 800 g tomatenblokjes uit blik
- gemalen zwarte peper, plus extra to taste
- 1 snuifje zout, adjust to taste
- 2 - 3 takjes verse koriander, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Romige champignonsoep
20min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Linzenbrood
1h 55min
Chili non Carne
1h
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Indiase groentencurry
50 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Linzensoep met spinazie
50 Min