Apparaten en accessoires
Zoetzure vis met rijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
geklaarde boter20 g
-
verse ananas in stukken (3,5 cm)400 g
-
suiker30 g
-
paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)200 g
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
teentjes knoflook2
-
uien in 8 gesneden120 g
-
olie20 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken470 g
-
lichte sojasaus30 g
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
Shaoxing rijstwijn15 g
-
rijstazijn30 g
-
ketchup30 g
-
zout1 ½ tl
-
witvisfilet in blokjes (4-5 cm)400 g
-
water1 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lente-ui gehakt, als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie (optioneel) om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1320.2 mg
Eiwitten
27.1 g
Calorieën
2279.3 kJ /
544.8 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
80.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Latkes (aardappelkoekjes)
45min.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Žádné hodnocení
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Paastuin
Žádné hodnocení
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min.
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1hod.
Kip met citroen
50min.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min.
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1hod. 35min.
Trio van rijst, vis en groenten
35min.
Groenteflan
1hod. 35min.
Volkoren hamburgerbroodjes
2hod. 50min.