Apparaten en accessoires
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
20 porties
Ingrediënten
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
29.9 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
863.1 kJ /
206.3 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Gemalen ijs
5 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.