
Apparaten en accessoires
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
20 porties
Ingrediënten
Veganistische taartbodem
-
gepelde amandelen65 g
-
suiker80 g
-
bloem460 g
-
olijfolie40 g
-
ijskoud water210 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout2 - 3 snuifjes
Appelvulling
-
appels geschild, ontpit, in vieren gesneden1400 g
-
kaneelpoeder1 el
-
vers geperst citroensap2 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)150 g
-
suiker130 g
-
ciderazijn¼ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
206.3 kcal /
863.1 kJ
Eiwitten
3.7 g
Vetten
4.1 g
Koolhydraten
40.2 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Natrium
29.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan lekkernijen
12 recepten
Benelux
Benelux