Vegan appeltaart met crumble en meringue

Vegan appeltaart met crumble en meringue

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
20 porties

Ingrediënten

Veganistische taartbodem
  • gepelde amandelen
    65 g
  • suiker
    80 g
  • bloem
    460 g
  • olijfolie
    40 g
  • ijskoud water
    210 g
  • bakpoeder
    ½ tl
  • zout
    2 - 3 snuifjes
Appelvulling
  • appels geschild, ontpit, in vieren gesneden
    1400 g
  • kaneelpoeder
    1 el
  • vers geperst citroensap
    2 el
  • maïzena (zetmeel)
    1 el
  • vloeistof uit een blikje kikkererwten (aquafaba)
    150 g
  • suiker
    130 g
  • ciderazijn
    ¼ tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 206.3 kcal / 863.1 kJ
Eiwitten 3.7 g
Vetten 4.1 g
Koolhydraten 40.2 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 0.5 g
Natrium 29.9 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...