Apparaten en accessoires
Taart van pindakaas en chocolade
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
12 porties
Ingrediënten
-
ongezouten boter130 g
-
zelfrijzende bloem80 g
-
bloem70 g
-
havervlokken100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot70 g
-
bruine suiker70 g
-
knapperige pindakaas120 g
-
honing80 g
-
ei1
-
melkchocolade druppels160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1500 kJ /
357 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Zoete verleiding
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Koekjes met chocoladechips
50min
Appelcake
1u.
Citroenslush
10min
Yoghurtcake
1u. 40min
Champignon- en chocolademuffins
1u.
Zwart-Wit Muffins
1u.
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Marmercake
2u.
Boterkoekjes
50min