Apparaten en accessoires
Sinaasappelcake en chocolade topping
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
24.8 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
46.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Honingraat
1u. 30min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Zoet ontbijtbrood
1u. 30min