Apparaten en accessoires
Sinaasappelcake en chocolade topping
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm120 g
-
bloem en iets meer voor de vorm120 g
-
suiker120 g
-
sinaasappels2
-
eieren2
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
donkere chocolade in stukken100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
24.8 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2049.2 kJ /
491.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
18.8 g
Koolhydraten
46.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cholent
Žádné hodnocení
IJskroon van meringue en frambozen
4hod. 10min.
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Tiramisu
5hod. 20min.
Bijentaart met glazuur
1hod. 25min.
Zweedse worteltaart
2hod.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1hod.
Bloementaartje met amandelcrème
1hod. 10min.
Worteltaart
2hod.
Citroencake
2hod.
Banketbakkersroom
15min.