Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rijst
25 Min
Kip met citroen
50 Min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Penne met tonijn
35 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Stoofpot van linzen
2h 35min