Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linzensoep met spinazie
50min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Rode kool cups met kip
25min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1 godz. 30 min
Pasta met prei en ajvar
30min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Lamsstoofpotje
1h 45 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Couscous met lam en groenten
50min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min