
Apparaten en accessoires
Spaghetti met tonijn
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook volgens eigen smaak½ - 1
-
scherpe Spaanse peper vers en zonder zaadjes1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse tonijn zonder vel en in blokjes (3 cm)300 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
kappertjes, gezouten ontzout in koud water30 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse basilicum waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
cherry tomaat in kwartjes, zonder zaden400 g
-
water1200 g
-
spaghettini320 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
490 kcal /
2050 kJ
Eiwitten
26.1 g
Vetten
17.3 g
Koolhydraten
61.2 g
Vezels
4.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux