Koken van jasmijnrijst

Koken van jasmijnrijst

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties

Ingrediënten

  • jasmijnrijst
    200 - 400 g
  • water
    300 - 580 g
  • olie
    10 - 20 g
  • zout
    ½ - 1 tl

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 331.3 mg
Eiwitten 4.7 g
Calorieën 1124.7 kJ / 268.3 kcal
Vetten 3.5 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 53.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...