Apparaten en accessoires
Koken van jasmijnrijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gestoomde rijst
25min
Zuurkool
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
BBQ-saus
20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Mangosapje met cayennepeper
10min