Apparaten en accessoires
Koken van jasmijnrijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Gestoomde rijst
25min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Pudding
15min
Vloeibare karamel
25min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min