Apparaten en accessoires
Koken van jasmijnrijst
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
331.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
53.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rijstkoker modus
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Pindakaas
5min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1u.
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Gestoomde rijst
25min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min