Flatbread gevuld met mozzarella
TM5 TM6

Flatbread gevuld met mozzarella

4.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Topping

  • 15 g Parmezaanse kaas
  • 1 el verse peterseliebladeren

Vulling

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 g mozzarella, in schijfjes
  • 40 g crème fraîche
  • 1 ei

Deeg

  • 130 g kwark, 40% vet
  • 80 g boter, in stukken
  • 270 g bloem, en wat extra om te bestuiven
  • 1 ei
  • 1 snuifje suiker
  • 1 tl zout
  • 1 eierdooier, om te kleuren
  • 1 el water

Voeding
per 1 sneetje
Calorieën
957 kJ / 229 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
18 g
Vetten
13 g
Vezels
0.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen