![Flatbread gevuld met mozzarella Flatbread gevuld met mozzarella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/168626.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- 15 g Parmezaanse kaas
- 1 el verse peterseliebladeren
Vulling
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 150 g mozzarella, in schijfjes
- 40 g crème fraîche
- 1 ei
Deeg
- 130 g kwark, 40% vet
- 80 g boter, in stukken
- 270 g bloem, en wat extra om te bestuiven
- 1 ei
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
- 1 eierdooier, om te kleuren
- 1 el water
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40 min
Rode bietensap
10min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Turkse flatbreads
2hod. 10min
Boekweit met champignons
25 Min
Focaccia met uien
1h 30min
Citroencake
2 Std.