Flatbread gevuld met mozzarella

Flatbread gevuld met mozzarella

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 sneetjes

Ingrediënten

Topping
  • Parmezaanse kaas
    15 g
  • verse peterseliebladeren
    1 el
Vulling
  • Parmezaanse kaas in stukken
    40 g
  • teentjes knoflook
    2
  • mozzarella in schijfjes
    150 g
  • crème fraîche
    40 g
  • ei
    1
Deeg
  • kwark, 40% vet
    130 g
  • boter in stukken
    80 g
  • bloem en wat extra om te bestuiven
    270 g
  • ei
    1
  • suiker
    1 snuifje
  • zout
    1 tl
  • eierdooier om te kleuren
    1
  • water
    1 el

Voeding per 1 sneetje

Calorieën 229 kcal / 957 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 18 g
Vezels 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...