Apparaten en accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 sneetjes
Ingrediënten
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
9 g
Calorieën
957 kJ /
229 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizzadeeg
1u.
Slagroom
10min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Kruidenboter flatbreads
35min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Zwart-Wit Muffins
1u.
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Turkse flatbreads
2u. 10min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min