Apparaten en accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 sneetjes
Ingrediënten
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
9 g
Calorieën
957 kJ /
229 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kreplach
55min
Knapperige koekjes
1u. 30min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Citroencake
2u.
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Tomatenrijst
30min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Taart van appelcrumble en meringue
2u.
Worteltaart
2u.
Focaccia met uien
1u. 30min