Apparaten en accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
12 sneetjes
Ingrediënten
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
9 g
Calorieën
957 kJ /
229 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Pizzadeeg
1 godz.
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Vier kazen flatbread om te delen
40 min
Gezouten karameltaart
2 godz. 40 min
Gekruide noten
45 min
Aardappel flatbread
12 godz.
Azteca taart
1 godz.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Zweedse worteltaart
2 godz.