Apparaten en accessoires
Kipsatés met pindasaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
30 stuks
Ingrediënten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12 g
Calorieën
538 kJ /
129 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Pizzadeeg
1u.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Vastensoep
30min
Basilicumpesto
10min