
Apparaten en accessoires
Kipsatés met pindasaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
30 stuks
Ingrediënten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
gember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
groene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
limoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12 g
Calorieën
538 kJ /
129 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Drijvende eilandjes
40min
Tzatziki
20min
Glühwein
15min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Pindakaas
5min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min