Kipsatés met pindasaus

Kipsatés met pindasaus

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
30 stuks

Ingrediënten

  • kippenborst filets, zonder vel
    1200 g
Marinade
  • uien gehalveerd
    2
  • teentjes knoflook
    3 - 4
  • gember, vers 3 cm, in dunne schijfjes
    1 stuk
    2 tl gemalen gember
  • gemalen koriander
    3 tl
  • gemalen komijn
    3 tl
  • citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen
    2 tl
  • lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes
    50 g
  • sojasaus
    50 g
  • sambal oelek
    2 tl
Pindasaus
  • geroosterde gezouten pinda's
    200 g
  • teentje knoflook
    1
  • groene curry pasta
    20 g
    20 g gele curry pasta
  • lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes
    1 el
  • limoensap
    1 el
    1 el citroensap
  • kokosmelk
    400 g
  • suiker
    20 g
  • zout
    ½ tl

Voeding per 1 stuk

Calorieën 129 kcal / 538 kJ
Eiwitten 12 g
Vetten 8 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...