
Apparaten en accessoires
Kipsatés met pindasaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
30 stuks
Ingrediënten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
gember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
groene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
limoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Voeding per 1 stuk
Calorieën
129 kcal /
538 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux