Apparaten en accessoires
Kipsatés met pindasaus
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
30 stuks
Ingrediënten
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
12 g
Calorieën
538 kJ /
129 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pikante kalkoensatés
1u.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Aromatische kipcurry
1u.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.