Apparaten en accessoires
Komkommersalade met dille
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 porties
Ingrediënten
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optioneel)1 tl
-
ciderazijn (optioneel)1 el
-
kristalsuiker (optioneel)1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
421 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
451 kJ /
108 kcal
Vetten
5 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Minuut Koolsla
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Boeddha bowl met kip
1u.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Poedersuiker
5min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
200 g ui kleuren
25min
200 g ui fruiten
20min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Champignons of zwammen met look
20min
Bolognesesaus
1u. 15min