
Apparaten en accessoires
Komkommersalade met dille
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 porties
Ingrediënten
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
verse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optioneel)1 tl
-
ciderazijn (optioneel)1 el
-
kristalsuiker (optioneel)1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
108 kcal /
451 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
421 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux