Apparaten en accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1736.8 mg
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
62.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Kleverige sesamkip
40min
Boemkool buffalo hapjes
35min