Apparaten en accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1736.8 mg
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
62.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1u. 30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Chili van rund met citroenfeta
45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min