Apparaten en accessoires
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
kippendijen, zonder been met huid700 g
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse chilipeper rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)1
-
honing70 g
-
limoensap20 g
-
vissaus50 g
-
water1030 g
-
vers citroengras in stukken (4 cm)30 g
-
knoflookpoeder1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout1 tl
-
jasmijnrijst200 g
-
bindsla of Romeinse sla in dunne reepjes (1 cm)150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1736.8 mg
Eiwitten
42.8 g
Calorieën
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
62.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Green Godess Salade
20min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40min
Curry-wortelbrood
1u. 5min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min