Compatibele versies
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g kippendijen, zonder been, met huid
- 50 g geroosterde gezouten pinda's
- 2 teentjes knoflook
- 1 verse chilipeper, rood of groen, ontpit, in stukken (1 cm)
- 70 g honing
- 20 g limoensap
- 50 g vissaus
- 1030 g water
- 30 g vers citroengras, in stukken (4 cm)
- 1 tl knoflookpoeder
- ½ tl gemalen kurkuma
- 1 tl zout
- 200 g jasmijnrijst
- 150 g bindsla of Romeinse sla, in dunne reepjes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2243.6 kJ / 536.2 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1736.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Kleverige sesamkip
40 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min