
Apparaten en accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Voeding per 1 portie
Calorieën
140 kcal /
587.8 kJ
Eiwitten
6.9 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
7.5 g
Vezels
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Dadel curry dip
5min