
Apparaten en accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Voeding per 1 portie
Calorieën
140 kcal /
587.8 kJ
Eiwitten
6.9 g
Vetten
7.9 g
Koolhydraten
7.5 g
Vezels
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux