Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Sunrise smoothie
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Matzeballen
Brak ocen
Amandelpap
10 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Boekweit met champignons
25min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h