Apparaten en accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
587.8 kJ /
140 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso Udon Noedels
20min
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Appel-notenbrood
1u. 25min
Bloemkool korma
2u. 20min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min