Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aromatische kipcurry
1 Std.
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Broccoli-ham omelet
35 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min