Apparaten en accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
587.8 kJ /
140 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Vegetarische hamburger
45min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Koken van jasmijnrijst
35min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Roergebakken champignons
55min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Aardappel- en spruitjespuree
40min