Apparaten en accessoires
Gestoomde Chinese groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
587.8 kJ /
140 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
7.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Harira
7u.
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Drie kaas pides
1u. 40min
Vanillesiroop
30min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Arabische kip met couscous
45min
Miso Udon Noedels
20min