Vegan Quiche met spinazie en tomaat

Vegan Quiche met spinazie en tomaat

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 stuk

Ingrediënten

Deeg
  • bloem
    250 g
  • veganistische margarine koud, in stukken
    120 g
  • water koud
    60 g
  • fijn zout
    ½ tl
Garnituur en bereiding
  • veganistische margarine
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • sojameel om het ei te vervangen
    30 g
  • water
    60 g
  • tofu uitgelekt
    400 g
  • olijfolie
    30 g
  • voedingsgist
    2 el
  • zetmeel
    1 el
  • fijn zout
    1 tl
  • zwarte peper, vers gemalen
    ¼ tl
  • nootmuskaat, gemalen
    ¼ tl
  • bladspinazie, diepvries ontdooid, grof gehakt en uitgelekt (zie Tip)
    200 g
  • paneermeel
    2 el
  • cherry tomaat in twee gesneden
    150 g
  • amandelschilfers
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stuk

Eiwitten 11 g
Calorieën 1480 kJ / 353 kcal
Vetten 21 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...