Apparaten en accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1234.5 kJ /
295 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Aspergesoep met citroen
55min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Rode bietensalade
10min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Amaretti van abrikoos
40min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.