Apparaten en accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1234.5 kJ /
295 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Rode bietensalade
10min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Appelpunch
30min
Quinoasalade
40min
Forelmousse
5min