Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties

Ingrediënten

Vinaigrette
  • extra vergine olijfolie
    140 g
  • witte azijn
    60 g
  • citroensap
    30 g
  • Dijon mosterd
    1 tl
  • ahornsiroop
    15 g
  • gedroogde basilicum
    5 tl
  • zout naar eigen smaak
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    ¼ tl
Rode biet
  • rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat
    800 g
  • water
    1110 g
  • rucola
    115 g
  • burrata
    225 g
  • granaatappelpitten (optioneel)
    2 el
  • pecannoten (optioneel) gehakt
    2 el

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 418.1 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 1234.5 kJ / 295 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...