Apparaten en accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1234.5 kJ /
295 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Kleine aspergeflans
55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5min