Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
TM6

Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Vinaigrette

  • 140 g extra vergine olijfolie
  • 60 g witte azijn
  • 30 g citroensap
  • 1 tl Dijon mosterd
  • 15 g ahornsiroop
  • 5 tl gedroogde basilicum
  • ½ tl zout, naar eigen smaak
  • ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak

Rode biet

  • 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
  • 1110 g water
  • 115 g rucola
  • 225 g burrata
  • 2 el granaatappelpitten (optioneel)
  • 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1234.5 kJ / 295 kcal
Eiwitten
8.2 g
Koolhydraten
12.1 g
Vetten
24.2 g
Verzadigd vet
6.5 g
Vezels
3.3 g
Natrium
418.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten