Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
XXL - Pompoensoep
50 Min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Spaanse risotto
40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Enchiladas met rundvlees
30 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min