
Apparaten en accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
295 kcal /
1234.5 kJ
Eiwitten
8.2 g
Vetten
24.2 g
Koolhydraten
12.1 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Natrium
418.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux