Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Rabarber-citroen cookies
1h
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Boekweit met champignons
25 Min