Apparaten en accessoires
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 porties
Ingrediënten
Vinaigrette
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
gedroogde basilicum5 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
Rode biet
-
rauwe rode bieten in hun geheel, klein van formaat800 g
-
water1110 g
-
rucola115 g
-
burrata225 g
-
granaatappelpitten (optioneel)2 el
-
pecannoten (optioneel) gehakt2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
418.1 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1234.5 kJ /
295 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Roze roerei
15min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Peergelei
10u.
Pikante kalkoensatés
1u.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Noten bolognese
35min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Stoofgerecht met tofu
30min