Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 140 g extra vergine olijfolie
- 60 g witte azijn
- 30 g citroensap
- 1 tl Dijon mosterd
- 15 g ahornsiroop
- 5 tl gedroogde basilicum
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
Rode biet
- 800 g rauwe rode bieten, in hun geheel, klein van formaat
- 1110 g water
- 115 g rucola
- 225 g burrata
- 2 el granaatappelpitten (optioneel)
- 2 el pecannoten, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1234.5 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 418.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Knapperige granola
2h
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Bananenbrood
Geen beoordelingen
Rode bieten smoothie bowl
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Zalm met venkel
40 min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Geen beoordelingen