Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g uien, gehalveerd
- 60 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 100 g prei, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 100 g Zwitsers "Bündnerfleisch", in reepjes (2 cm)
- 30 g boter
- 80 g parelgerst
- 900 g water
- 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- ½ bos verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1sa 15 dk
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Knolselder parmigiana
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1h 35 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Noten bolognese
35min