Apparaten en accessoires
Graubünden gerstsoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1137 kJ /
273 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kimchi
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Tomatensaus
40min