Apparaten en accessoires
Graubünden gerstsoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1137 kJ /
273 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Ezogelin Soep
1u. 5min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Knolselder parmigiana
1u. 10min
Mallorcaanse vissoep
40min
Aardappel- en spruitjespuree
40min