Apparaten en accessoires
Graubünden gerstsoep
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd80 g
-
wortelen in stukken (3 cm)60 g
-
prei in stukken (3 cm)100 g
-
knolselder in stukken (3 cm)100 g
-
Zwitsers "Bündnerfleisch" in reepjes (2 cm)100 g
-
boter30 g
-
parelgerst80 g
-
water900 g
-
groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)2
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak1 snuifje
-
verse bladpeterselie (±10 g), enkel de blaadjes, fijngehakt½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1137 kJ /
273 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pad Thai
45min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Pruimentaart
1u. 30min
Curryworst en linzen
1u.
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Koolsoep
50min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Vegan bananen-kokoscake
Geen beoordelingen