Apparaten en accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
771 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2730 kJ /
652 kcal
Vetten
33 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Dubai Chocolate Tiramisu
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen