Apparaten en accessoires
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
771 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2730 kJ /
652 kcal
Vetten
33 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ready, Set, Cook!
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Kool en Wortel met Feta
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Verse Tomatensoep
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Verfrissende Melkdrank
5min
Omelet Caprese
30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min