Apparaten en accessoires
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
302.8 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Boekweit met champignons
25min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min