Apparaten en accessoires
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
302.8 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min