Apparaten en accessoires
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
courgettes ongepeld, gewassen, uiteinden verwijderd500 g
-
olijfolie plus 2 el voor de courgetteplakjes60 g
-
ui gehalveerd80 g
-
vers geperst citroensap45 g
-
citroenschil5 g
-
verse basilicumbladeren plus extra voor de garnering½ bos
-
knoflookpoeder½ tl
-
honing10 g
-
zout½ tl
-
peper, gemalen plus extra om te bestrooien¼ theelepel
-
pijnboompitten geroosterd, om te bestrooien1 el
-
stokbrood voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
302.8 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cutter
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Tarte Tatin
2u.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Creatief Basisbrood
45min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Frisse koolsalade
15min