Compatibele versies
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten, gehalveerd
- 150 g rijpe mango, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 150 g avocado, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 2300 g water
- 25 g olijfolie
- 60 g witte balsamico azijn
- 1 ½ tl zout
- ½ - ¾ tl gemalen witte peper
- 300 g spruitjes, gehalveerd of in vieren gesneden
- 200 g bloemkool, in roosjes (2 cm)
- 200 g broccoli, in roosjes (2 cm)
- 100 g boerenkool, in reepjes (2 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
- 50 g witte azijn
- 4 eieren, koud
- 4 tl lijnzaad
- 4 tl zonnebloempitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1076.9 kJ / 257.4 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 963.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rijst
25 min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
Pas d’évaluation
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Pas d’évaluation
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min