Compatibele versies
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten, gehalveerd
- 150 g rijpe mango, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 150 g avocado, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 2300 g water
- 25 g olijfolie
- 60 g witte balsamico azijn
- 1 ½ tl zout
- ½ - ¾ tl gemalen witte peper
- 300 g spruitjes, gehalveerd of in vieren gesneden
- 200 g bloemkool, in roosjes (2 cm)
- 200 g broccoli, in roosjes (2 cm)
- 100 g boerenkool, in reepjes (2 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
- 50 g witte azijn
- 4 eieren, koud
- 4 tl lijnzaad
- 4 tl zonnebloempitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1076.9 kJ / 257.4 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 963.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Spaanse brunch
1 Std. 15 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.