Compatibele versies
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sjalotten, gehalveerd
- 150 g rijpe mango, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 150 g avocado, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 2300 g water
- 25 g olijfolie
- 60 g witte balsamico azijn
- 1 ½ tl zout
- ½ - ¾ tl gemalen witte peper
- 300 g spruitjes, gehalveerd of in vieren gesneden
- 200 g bloemkool, in roosjes (2 cm)
- 200 g broccoli, in roosjes (2 cm)
- 100 g boerenkool, in reepjes (2 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
- 50 g witte azijn
- 4 eieren, koud
- 4 tl lijnzaad
- 4 tl zonnebloempitten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1076.9 kJ / 257.4 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 963.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinazierisotto met asperges
40min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1h
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Ontbijt gebak
40min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Butternut en gembersoep
35 Min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Chili con carne
40min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min