Apparaten en accessoires
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 stuk
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water vullen tot 1 l markering
Paasnesten
-
boter om in te vetten
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
peterselie, vers alleen bladeren2 takjes
-
sjalotten20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
bieslook, vers (optioneel) voor garnering
Voeding per 1 stuk
Calorieën
141.3 kcal /
591.3 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
5.9 g
Koolhydraten
16.5 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Natrium
143.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux