
Apparaten en accessoires
Gevulde kalkoentaart
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Voeding per 8 porties
Calorieën
4356.9 kcal /
18229.2 kJ
Eiwitten
215.8 g
Vetten
203.9 g
Koolhydraten
392 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
96.7 g
Natrium
7605.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10u.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Mango mojito
15min
Arabische kip met couscous
45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min