Apparaten en accessoires
Gevulde kalkoentaart
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Natrium
7605.4 mg
Eiwitten
215.8 g
Calorieën
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Vetten
203.9 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
96.7 g
Koolhydraten
392 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Ovenburger
1u. 45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met frangipane
50min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Gegratineerde coquilles
25min
Miso carbonara udon noedels
25min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min