Apparaten en accessoires
Gevulde kalkoentaart
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 8 porties
Natrium
7605.4 mg
Eiwitten
215.8 g
Calorieën
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Vetten
203.9 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
96.7 g
Koolhydraten
392 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Cholent
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Azteca taart
1u.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min