Apparaten en accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
337.6 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
26.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Mini champignon pasteitjes
1u. 45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Loempia’s
55min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Mallorcaanse vissoep
40min
Rode bietensalade
10min