Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hongaarse champignonsoep
30min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Kleine aspergeflans
55min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Amaretti van abrikoos
40min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min