
Apparaten en accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
318.4 kcal /
1332 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
16.9 g
Koolhydraten
26.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
337.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Duitse brunch
1u. 15min
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Rudolphs Mocktail
30min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Ijs van amarenakersen
8u. 10min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Mango mojito
15min
Pastasalade met groenten
1u.