Apparaten en accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
337.6 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1332 kJ /
318.4 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
26.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Peren in rode wijn
5u.
Halloween quiche
2u.
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Garnituur van courgette
30min