Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Geen beoordelingen
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Halloween quiche
2h
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen