Apparaten en accessoires
Rabarberijs
Voorbereiding. 15min
Totaal 36u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
2479 kJ /
593 kcal
Vetten
41.1 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Ontbijt gebak
40min
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min