Apparaten en accessoires
Rabarberijs
Voorbereiding. 15min
Totaal 36u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
2479 kJ /
593 kcal
Vetten
41.1 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pruimenjam
55min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Hollandaisesaus
15min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Traditionele vruchtenjam
55min
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min