Apparaten en accessoires
Rabarberijs
Voorbereiding. 15min
Totaal 36u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
2479 kJ /
593 kcal
Vetten
41.1 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanille-ijs
12u.
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Carnaval maskers
1u. 45min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Rabarber-munt cocktail
2u.
200 g prei fruiten
20min
Traditionele vruchtenjam
55min
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Appelmoes
20min