Apparaten en accessoires
Rabarberijs
Voorbereiding. 15min
Totaal 36u. 25min
6 porties
Ingrediënten
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
2479 kJ /
593 kcal
Vetten
41.1 g
Koolhydraten
48.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Klassieke sabayon
15min
Sinaasappelcake
1h
Charoset
15min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Broodkruimels
5min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Basis brooddeeg
5min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Immuniteitsboost
5min
Kerstman macarons
3h 20min
Havermoutpap met vers fruit
15min