Apparaten en accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1024 kJ /
244 kcal
Vetten
3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1u. 20min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Halloween quiche
2u.
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
400-500 g ui karameliseren
50min
Gezouten-Karamelijs
14u.
Vloeibare karamel
25min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Tomatenketchup
1u. 15min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1u. 30min