Apparaten en accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1024 kJ /
244 kcal
Vetten
3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Worteltaart smoothie bowl
10min
Chai-theepoeder
15min
Bellini cocktail
5min
Gekruide noten
45min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen