Apparaten en accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1024 kJ /
244 kcal
Vetten
3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Minuut Koolsla
10min
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Couscous met lam en groenten
50min
Kleverige sesamkip
40min
Sinaasappelcake
1u.