
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd
- 120 g kristalsuiker
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 1 ½ tl gemalen kaneel
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- amandelschilfers geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 244 kcal / 1024 kJ
- Eiwitten
- 2 g
- Vetten
- 3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vezels
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Natrium
- 3 mg