Apparaten en accessoires
Sous-vide peren met kaneel
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
3 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1024 kJ /
244 kcal
Vetten
3 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2u.
Scones met frambozenboter
25min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Mini panettone
Geen beoordelingen
200 g ui karameliseren
40min
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min