Apparaten en accessoires
Zuurkool
Voorbereiding. 15min
Totaal 96u.
1 Totale recept
Ingrediënten
-
witte kool (± 600 g)1
-
8 g Himalaya zoutzeezout8 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
-
komijnzaad2 tl
-
jeneverbessen1 tl
-
kruidnagels5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Totale recept
Natrium
1.4 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
627 kJ /
150 kcal
Vetten
1 g
Vezels
15 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Gewone yoghurt
14u.
Groentenbouillonpasta
45min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Vanille yoghurt
12u. 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Aardbeienjam
1u. 5min
Veelzijdige stevige soep
50min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min