Apparaten en accessoires
Zuurkool
Voorbereiding. 15min
Totaal 96u.
1 Totale recept
Ingrediënten
-
witte kool (± 600 g)1
-
8 g Himalaya zoutzeezout8 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
-
komijnzaad2 tl
-
jeneverbessen1 tl
-
kruidnagels5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Totale recept
Natrium
1.4 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
627 kJ /
150 kcal
Vetten
1 g
Vezels
15 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Geroerbakte groenten
10min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2u. 35min
Venkelsapje
10min
Confituur van ananas en gember
40min