Cannelloni met spinazie en ricotta
TM5 TM6

Cannelloni met spinazie en ricotta

3.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Deeg voor cannelloni

  • 300 g meel
  • 3 eieren (van ongeveer 60 g)
  • 10 g extra vergine olijfolie

Vulling

  • 700 g water
  • 600 g diepgevroren bladspinazie
  • 150 g melk
  • 1 tl zout, + naar believen
  • 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt

Bechamelsaus

  • 500 g melk
  • 50 g meel
  • 20 g boter
  • ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat

Om af te werken

  • 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
  • 20 g boter, in klontjes

Voeding
per 1 portie
Calorieën
3753 kJ / 897 kcal
Eiwitten
41.9 g
Koolhydraten
84.3 g
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten