Apparaten en accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
3753 kJ /
897 kcal
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g
Koolhydraten
84.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koekjes met chocoladechips
50min
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Spaghetti carbonara
40min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Verse zomerse loempia’s
30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Lasagnerolletjes
1u.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.