Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halloween quiche
2h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.