Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese
2h 30min
Vers pastadeeg
1 Std.
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 godz. 15 min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.