Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
- 300 g meel
- 3 eieren (van ongeveer 60 g)
- 10 g extra vergine olijfolie
Vulling
- 700 g water
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 150 g melk
- 1 tl zout, + naar believen
- 600 g koemelk ricottakaas, goed uitgelekt
Bechamelsaus
- 500 g melk
- 50 g meel
- 20 g boter
- ½ - 1 tl zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
Om af te werken
- 2 - 3 el parmezaankaas, geraspt
- 20 g boter, in klontjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3753 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 84.3 g
- Vetten
- 45.9 g
- Vezels
- 302.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koekjes met chocoladedragees
1h
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Aardappelgoulash
1h
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Worst met erwtenrisotto
30 min