Apparaten en accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
3753 kJ /
897 kcal
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g
Koolhydraten
84.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti carbonara
40min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Ijs van chocolademousse
3u.
Yoghurtijs met mango
12u.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Knapperige granola
2u.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Preiquiche
1u. 45min