Apparaten en accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
41.9 g
Calorieën
3753 kJ /
897 kcal
Vetten
45.9 g
Vezels
302.1 g
Koolhydraten
84.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Quiche lorraine
50min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Tagliatelle met broccoli
15min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Steak tartaar
30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min