Apparaten en accessoires
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
olijfolie om in te vetten
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldinstantgist2 tl
-
bloem400 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
De saus en het beleg
-
kaas medium-hard (bv. Gouda, Cheddar etc.)240 g
-
rode uien in vier gesneden120 g
-
paprika, rode in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
tomaten passata250 g
-
tomatenpuree30 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
1 tl zoete paprikapoederpaprikapoeder (gerookt)1 tl
-
cayennepeper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 tl
-
olijfolie om in te vetten
-
bloem om te bebloemen
-
spinazie, gehakt, diepgevroren en uitgelekt300 g
-
eieren4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1765 kJ /
422 kcal
Vetten
20.6 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza Margherita
2u. 10min
Fideuá van groenten
40min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Vleesbouillonpasta
45min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Arabische kip met couscous
45min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min