Apparaten en accessoires
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
olijfolie om in te vetten
-
water220 g
-
suiker1 tl
-
20 g verse gist, verkruimeldinstantgist2 tl
-
bloem400 g
-
olijfolie30 g
-
fijn zout1 tl
De saus en het beleg
-
kaas medium-hard (bv. Gouda, Cheddar etc.)240 g
-
rode uien in vier gesneden120 g
-
paprika, rode in stukken200 g
-
olijfolie20 g
-
tomaten passata250 g
-
tomatenpuree30 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
1 tl zoete paprikapoederpaprikapoeder (gerookt)1 tl
-
cayennepeper, gemalen1 snuifje
-
suiker1 tl
-
olijfolie om in te vetten
-
bloem om te bebloemen
-
spinazie, gehakt, diepgevroren en uitgelekt300 g
-
eieren4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1765 kJ /
422 kcal
Vetten
20.6 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1u. 20min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Pizza Margherita
2u. 10min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Kerst stol
2u. 20min
Kwarktaart in potjes
4u.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min