Apparaten en accessoires
Mangochutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
2 potjes
Ingrediënten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potjes
Eiwitten
9 g
Calorieën
7472 kJ /
1773 kcal
Vetten
4 g
Vezels
19.3 g
Koolhydraten
410 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.