Apparaten en accessoires
Mangochutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
2 potjes
Ingrediënten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potjes
Eiwitten
9 g
Calorieën
7472 kJ /
1773 kcal
Vetten
4 g
Vezels
19.3 g
Koolhydraten
410 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Halloween quiche
2u.
Vijgenmosterd
25min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Peergelei
10u.
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.