Apparaten en accessoires
Mangochutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
2 potjes
Ingrediënten
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 potjes
Eiwitten
9 g
Calorieën
7472 kJ /
1773 kcal
Vetten
4 g
Vezels
19.3 g
Koolhydraten
410 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Vruchtenroomijs
5min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Gezouten-Karamelijs
14u.
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.