Apparaten en accessoires
Rabarbertaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 stuks
Ingrediënten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1874 kJ /
450 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Paastuin
Geen beoordelingen
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Romige aspergesoep
25min
Aspergesoep met citroen
55min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Frangipanetaart
1u. 25min
Preiquiche
1u. 45min
Appelcake
1u.