
Apparaten en accessoires
Rabarbertaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 stuks
Ingrediënten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
450 kcal /
1874 kJ
Eiwitten
8.8 g
Vetten
29 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Vegan croissants met notenvulling
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Ciabattabroodjes
3u. 30min