Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1874 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Appelmoes
20 min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Keine Bewertungen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Rabarberijs
36h 25 min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Pruimentaart
Keine Bewertungen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.