Apparaten en accessoires
Rabarbertaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 stuks
Ingrediënten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1874 kJ /
450 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Vegan boter
Nessuna valutazione
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Yoghurtcake
1h 40min
Heerlijke herfstdressing
Nessuna valutazione
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Ananas zandkoekjes
2h