Apparaten en accessoires
Rabarbertaart
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
8 stuks
Ingrediënten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1874 kJ /
450 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Appelcake
1u.
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Zoet kruimeldeeg
1u. 50min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Mysterieuze soep
45min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min