Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1874 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Snelle brownie
25 min
Broodkruimels
5 min
Aardappel-wortel hapjes
40min
Kreplach
55 min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min