
Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 kop
Ingrediënten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optioneel)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Voeding per 1 kop
Calorieën
1659 kcal /
6954 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
173 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
82 g
Natrium
1616 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux

Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux