Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 kop
Ingrediënten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optioneel)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
6954 kJ /
1659 kcal
Vetten
173 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
82 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Matzeballen
Geen beoordelingen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Hollandaisesaus
15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10u.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Avocadomayonaise
15min