Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 kop
Ingrediënten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optioneel)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
6954 kJ /
1659 kcal
Vetten
173 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
82 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Groene pepersaus
20min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min