Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 kop
Ingrediënten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optioneel)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 kop
Natrium
1616 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
6954 kJ /
1659 kcal
Vetten
173 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
82 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Gevulde veggieslakken
45min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Forel met hollandaisesaus
50min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min