Apparaten en accessoires
Vleesbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
59 g
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Romige aspergesoep
25min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Abrikozenlikeur
30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Peren in rode wijn
3u. 20min
Tomatenketchup
1u. 15min