Apparaten en accessoires
Vleesbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
59 g
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Minuut Koolsla
10min
Kaascrackers
2u. 30min
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Steak Stroganoff
45min
Gekruide noten
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Yoghurtdressing
5min
Koolsla
10min