Apparaten en accessoires
Vleesbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Eiwitten
59 g
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vanillesuiker
72h
Omelet van eiwit
35min
Glutenvrije bloem
Pas d’évaluation
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Chocoladecustard
1h 20min