
Apparaten en accessoires
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
mozzarella200 g
-
water1000 g
-
basmati rijst200 g
-
varkenskarbonade zonder been, in plakjes gesneden (ongeveer 1-2 cm)600 g
-
zout1 ½ tl
-
suiker4 tl
-
bouillonpasta1 tl
-
gemalen peper1 ½ tl
-
Shaoxing rijstwijn3 tl
-
sesamolie1 tl
-
lichte sojasaus1 tl
-
ei4
-
maïszetmeel4 el
-
water3 el
-
plantaardige olie3 el
-
knoflookteentjes4
-
plantaardige olie30 g
-
tomaten in stukjes van 2 cm gesneden500 g
-
rode paprika in stukjes van 2 cm gesneden150 g
-
groene paprika in stukjes van 2 cm gesneden150 g
-
ui in partjes gesneden1
-
tomatenpuree30 g
-
ketchup20 g
-
zout1 el
-
maïszetmeel gemengd met 4 el water2 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
611.2 kcal /
2557.4 kJ
Eiwitten
41.5 g
Vetten
29.7 g
Koolhydraten
42.6 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
8.4 g
Natrium
1002.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Tostadas met kip
40min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
XXL kip pastei
1u. 55min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Kleverige sesamkip
40min
Aardappel- en spruitjespuree
40min