Apparaten en accessoires
Kip met rode paprika
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook2
-
extra vergine olijfolie40 g
-
paprika, rode in stukken (2-3 cm)350 g
-
verse basilicum1 takje
-
fijn zout2 tl
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
rode peper (optioneel)1 snuifje
-
laurierblad, gedroogd1
-
ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt2 - 3
-
kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)700 g
-
blond bier100 g
-
50 g water, + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaaktgroentenbouillon (optioneel)50 g
-
witte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22.7 g
Calorieën
996 kJ /
238 kcal
Vetten
14.6 g
Koolhydraten
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalmsoufflé
1u.
Noedelsoep
35min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min