Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
- 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
- 1 takje verse basilicum
- 2 tl fijn zout
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 snuifje rode peper (optioneel)
- 1 laurierblad, gedroogd
- 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
- 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
- 100 g blond bier
-
50
g groentenbouillon (optioneel)
of 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (optioneel) - 1 snuifje witte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mallorcaanse vissoep
40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2sa 45 dk
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Viscurry
35min
Varkenshaasje in papillot
1h
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Trio van rijst, vis en groenten
35min