Zeevruchtenstoofpot

Zeevruchtenstoofpot

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 porties

Ingrediënten

  • uien in stukken
    70 g
  • teentjes knoflook
    2
  • verse gember geschild (± 2 cm)
    1 stuk
  • zonnebloemolie
    30 g
  • rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)
    200 g
  • witte wijn
    120 g
  • water
    300 g
  • zoete paprikapoeder
    2 tl
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • saffraan
    1 zakje
  • suiker
    10 g
  • gemalen cayennepeper
    ½ - 1 tl
  • laurierbladeren, gedroogd
    2
  • diepgevroren gemengde zeevruchten
    400 g
  • zout
    5 g
  • visfumet
    400 g
  • limoensap vers geperst
    30 g
  • verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)
    200 g
  • limoen in partjes
    1
  • verse peterselie
    ½ bos
  • stokbrood om op te dienen

Voeding per 1 portie

Calorieën 276 kcal / 1154.6 kJ
Eiwitten 25.1 g
Vetten 10 g
Koolhydraten 17.8 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 2 g
Natrium 1654.1 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...