Apparaten en accessoires
Zeevruchtenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1654.1 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
1154.6 kJ /
276 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Scampi cajun citroen pasta
30min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Granité van koffie
8u. 10min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min