Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1654.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min.
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Mallorcaanse vissoep
40 min.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10 min.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min.
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Sinaasappelcake
1h