Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 stuk verse gember, geschild (± 2 cm)
- 30 g zonnebloemolie
- 200 g rode paprika's, in plakjes (6 cm x 1 cm)
- 120 g witte wijn
- 400 g visfumet
- 300 g water
- 400 g diepgevroren gemengde zeevruchten
- 2 tl zoete paprikapoeder
- ½ - 1 tl gemalen cayennepeper
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 zakje saffraan
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 10 g suiker
- 5 g zout
- 200 g verse kabeljauwfilets, in stukken (3 cm)
- 30 g limoensap, vers geperst
- 1 limoen, in partjes
- ½ bos verse peterselie
- stokbrood, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1154.6 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1654.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
200 g ui kleuren
25 λεπτ.
Kip- en aspergetaartjes
1 Std. 35 Min
Koken van jasmijnrijst
35min
Vislasagne met asperges en prei
1ωρ. 30 λεπτ.
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 λεπτ.
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1ωρ. 20 λεπτ.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen