Apparaten en accessoires
Zeevruchtenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1654.1 mg
Eiwitten
25.1 g
Calorieën
1154.6 kJ /
276 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
17.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Romige courgettensoep
35min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
8u.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.