
Apparaten en accessoires
Zeevruchtenstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Voeding per 1 portie
Calorieën
276 kcal /
1154.6 kJ
Eiwitten
25.1 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
17.8 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2 g
Natrium
1654.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tunesische Chorba
45min
Mallorcaanse vissoep
40min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Viscurry
35min