Apparaten en accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 portie
Ingrediënten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiwitten
36.6 g
Calorieën
1717 kJ /
410 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7u. 30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Frisse koolsalade
15min
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen