Apparaten en accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 portie
Ingrediënten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiwitten
36.6 g
Calorieën
1717 kJ /
410 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pad Thai
45min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Spaghetti Bolognese
40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min
Zoetzure varkensribbetjes
40min