Apparaten en accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 portie
Ingrediënten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
sjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Voeding per 1 portie
Calorieën
410 kcal /
1717 kJ
Eiwitten
36.6 g
Vetten
17.4 g
Koolhydraten
25.5 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Natrium
1021.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Geen beoordelingen
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Rode kool met appel
1u. 10min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Pizza-Burrata
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen