Apparaten en accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 portie
Ingrediënten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
sjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Voeding per 1 portie
Calorieën
410 kcal /
1717 kJ
Eiwitten
36.6 g
Vetten
17.4 g
Koolhydraten
25.5 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Natrium
1021.4 mg