Apparaten en accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 portie
Ingrediënten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiwitten
36.6 g
Calorieën
1717 kJ /
410 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Verfrissende Melkdrank
5min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Verse Tomatensoep
30min