Apparaten en accessoires
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
Pindadressing
-
teentjes knoflook4
-
verse gember10 g
-
pindakaas50 g
-
vers geperst limoensap20 g
-
honing30 g
-
vissaus20 g
-
sesamolie10 g
-
sriracha saus (optioneel)10 g
-
kokosmelk50 g
Salade
-
150 g kool, in stukken (5 cm)rode kool in stukken (5 cm)150 g
-
rode paprika's in stukken (5 cm)250 g
-
mangowangen niet te rijp, in stukken (5 cm)250 g
-
verse muntblaadjes5 g
-
verse korianderbladeren in stukken (2 cm)5 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)50 g
Garnalen
-
zonnebloemolie4 el
-
gepelde garnalen400 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1561.2 mg
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
1758.2 kJ /
420.2 kcal
Vetten
25.9 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
29.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel in 30 minuten
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Cashew- en kokosmelk
10min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1u.
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1u. 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Rode bietensalade
10min