Apparaten en accessoires
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
ketchup20 g
-
citroen enkel het sap1
-
chilipoeder½ tl
-
verse koriander10 g
-
Chinese kool in stukken250 g
-
wortel in stukken150 g
-
rode radijsjes80 g
-
gerookte zalm in reepjes300 g
-
stokbrooden2
-
hazelnoten gehakt en naar believen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
55 g
Calorieën
8452 kJ /
2020 kcal
Vetten
168 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pauzehapjes
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tzatziki
20min
Rijstsalade
1u.
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Crumble met peren en crème van ricotta
1u.
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Knapperige chocolade stokjes
55min
Loempia’s
55min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3u. 25min
Salade van gehakte groenten
10min
Koolsla
10min