Apparaten en accessoires
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 stuks
Ingrediënten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
ketchup20 g
-
citroen enkel het sap1
-
chilipoeder½ tl
-
verse koriander10 g
-
Chinese kool in stukken250 g
-
wortel in stukken150 g
-
rode radijsjes80 g
-
gerookte zalm in reepjes300 g
-
stokbrooden2
-
hazelnoten gehakt en naar believen om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
55 g
Calorieën
8452 kJ /
2020 kcal
Vetten
168 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pauzehapjes
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Rijstsalade
1 godz.
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Huzarensalade
25 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Mousse van tonijn
10 min
Snelle regenboogsalade
10 min
Koolsla
10 min