Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree

Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties

Ingrediënten

  • Parmezaanse kaas
    50 g
  • wit brood geroosterd
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    50 g
  • verse dragon
    2 tl
  • water
    600 g
  • zout aan te passen aan de smaak
    9 snuifjes
  • verse groene erwten
    500 g
  • wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden
    200 g
  • sjalotten doormidden gesneden
    70 g
  • olijfolie
    20 g
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G.
    190 g
  • visfilets
    4
  • vers gemalen peper aan te passen aan de smaak
    6 snuifjes
  • mosterd
    1 tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 629.3 kcal / 2624.3 kJ
Eiwitten 42.5 g
Vetten 37.8 g
Koolhydraten 29.5 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 20.3 g
Natrium 1152.5 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...