Apparaten en accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Roze roerei
15 Min
Kweeperentaart
50 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Zalm met venkel
40 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Klassieke sabayon
15 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.