
Apparaten en accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
629.3 kcal /
2624.3 kJ
Eiwitten
42.5 g
Vetten
37.8 g
Koolhydraten
29.5 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Natrium
1152.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bolognesesaus
1u. 15min
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Geen beoordelingen
Zalm met venkel
40min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Kip tikka masala
1u. 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Waterzooi van kip
1u.