Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
TM6 TM5

Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree

2.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 50 g wit brood, geroosterd
  • 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
  • 2 tl verse dragon
  • 600 g water
  • 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
  • 500 g verse groene erwten
  • 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
  • 70 g sjalotten, doormidden gesneden
  • 20 g olijfolie
  • 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • 4 visfilets
  • 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
  • 1 tl mosterd

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2624.3 kJ / 629.3 kcal
Eiwitten
42.5 g
Koolhydraten
29.5 g
Vetten
37.8 g
Verzadigd vet
20.3 g
Vezels
10.3 g
Natrium
1152.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten