Apparaten en accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
30min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Mosselen met Frietjes
45min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Koninginnenhapje
55min