Apparaten en accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Paastuin
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Gegratineerde coquilles
25 Min
Koninginnenhapje
55 Min