Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 5 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 10 verse basilicumbladeren
- 20 g tomatenpuree
- 200 g zure room, 20% vet
- 200 g roomkaas
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 426 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
Geen beoordelingen
Dadel curry dip
5 Min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Sacher taart
3h
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min