Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 5 gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 10 verse basilicumbladeren
- 20 g tomatenpuree
- 200 g zure room, 20% vet
- 200 g roomkaas
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 426 kJ / 102 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Dadel curry dip
5 Min
Spaanse risotto
40 min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min