Apparaten en accessoires
Kip in Tomaten-Uiensaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 35min
6 portie
Ingrediënten
-
400 - 500 g rode uien, in partjes of plakjes gesneden (1 cm)gele uien in partjes of plakjes gesneden (1 cm)400 - 500 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
kip (ca. 1400 g)1
-
zoete paprikapoeder1 el
-
800 g tomaten uit bliktomaten gevierendeeld1000 g
-
water200 g
-
teentje knoflook gesneden1
-
gedroogde laurierbladeren2
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld2
-
zout plus extra voor kruiden½ - 1 theelepel
-
¼ tl witte peper, gemalenwitte peper, gemalen¼ tl
-
300 - 400 g diepgevroren sperziebonenverse sperziebonen bijgesneden (zie Variatie)300 - 400 g
-
olijfolie1 el
-
korte pasta, gedroogd type orzo120 - 160 g
-
verse korianderbladeren voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
472.5 mg
Eiwitten
48.8 g
Calorieën
2954.7 kJ /
706.2 kcal
Vetten
40.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
36.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
30 Min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min