Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parelgerst en eieren
- 200 g parelgerst
- 800 g water
- 1 tl pindaolie
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 2 snuifjes zeezout
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
Nasi Goreng
- 2 teentjes knoflook
- 1 stengel vers citroengras, alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)
- 4 takjes verse koriander, in stukjes gesneden
- 120 g sjalotten, gehalveerd
- 5 g verse gember, geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)
- 15 g pindaolie
- 200 g wortelen, in stukjes gesneden (2 cm)
- 200 g rode kool, in stukjes gesneden (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g sojasaus light
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- 1 lente-ui, fijngehakt, voor de garnering
- 2 el gedroogde ajuin vlokken, voor de garnering
- ½ komkommer, overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren
- 2 tomaten, in partjes gesneden, voor de garnering
- sriracha sauce, naar smaak (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1750 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35 phút
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Verse kaas met walnoten en weibrood
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min