Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parelgerst en eieren
- 200 g parelgerst
- 800 g water
- 1 tl pindaolie
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 2 snuifjes zeezout
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
Nasi Goreng
- 2 teentjes knoflook
- 1 stengel vers citroengras, alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)
- 4 takjes verse koriander, in stukjes gesneden
- 120 g sjalotten, gehalveerd
- 5 g verse gember, geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)
- 15 g pindaolie
- 200 g wortelen, in stukjes gesneden (2 cm)
- 200 g rode kool, in stukjes gesneden (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g sojasaus light
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- 1 lente-ui, fijngehakt, voor de garnering
- 2 el gedroogde ajuin vlokken, voor de garnering
- ½ komkommer, overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren
- 2 tomaten, in partjes gesneden, voor de garnering
- sriracha sauce, naar smaak (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1750 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne met mosselen
1h 5min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Geen beoordelingen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min