Apparaten en accessoires
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Parelgerst en eieren
-
parelgerst200 g
-
water800 g
-
pindaolie1 tl
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Nasi Goreng
-
teentjes knoflook2
-
vers citroengras alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)1 stengel
-
verse koriander in stukjes gesneden4 takjes
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
verse gember geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)5 g
-
pindaolie15 g
-
wortelen in stukjes gesneden (2 cm)200 g
-
rode kool in stukjes gesneden (3 cm)200 g
-
cooked, peeled prawns200 g
-
sojasaus light20 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
lente-ui fijngehakt, voor de garnering1
-
gedroogde ajuin vlokken voor de garnering2 el
-
komkommer overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren½
-
tomaten in partjes gesneden, voor de garnering2
-
sriracha sauce (optioneel) naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22 g
Calorieën
1750 kJ /
416 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Green Godess Salade
20min
Soba noodle mee goreng
40min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1u.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Geen beoordelingen
Thaise burgers
35min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min