Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parelgerst en eieren
- 200 g parelgerst
- 800 g water
- 1 tl pindaolie
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 2 snuifjes zeezout
- 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
Nasi Goreng
- 2 teentjes knoflook
- 1 stengel vers citroengras, alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)
- 4 takjes verse koriander, in stukjes gesneden
- 120 g sjalotten, gehalveerd
- 5 g verse gember, geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)
- 15 g pindaolie
- 200 g wortelen, in stukjes gesneden (2 cm)
- 200 g rode kool, in stukjes gesneden (3 cm)
- 200 g cooked, peeled prawns
- 20 g sojasaus light
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- 1 lente-ui, fijngehakt, voor de garnering
- 2 el gedroogde ajuin vlokken, voor de garnering
- ½ komkommer, overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren
- 2 tomaten, in partjes gesneden, voor de garnering
- sriracha sauce, naar smaak (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1750 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijstpap met tapioca
1h 10 min
Paella met kidneybonen
55min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Curryketchup
30min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Pommes Dauphine
1h 40 min.
Siciliaanse garnalensalade
40min