Apparaten en accessoires
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Parelgerst en eieren
-
parelgerst200 g
-
water800 g
-
pindaolie1 tl
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Nasi Goreng
-
teentjes knoflook2
-
vers citroengras alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)1 stengel
-
verse koriander in stukjes gesneden4 takjes
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
verse gember geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)5 g
-
pindaolie15 g
-
wortelen in stukjes gesneden (2 cm)200 g
-
rode kool in stukjes gesneden (3 cm)200 g
-
cooked, peeled prawns200 g
-
sojasaus light20 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
lente-ui fijngehakt, voor de garnering1
-
gedroogde ajuin vlokken voor de garnering2 el
-
komkommer overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren½
-
tomaten in partjes gesneden, voor de garnering2
-
sriracha sauce (optioneel) naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22 g
Calorieën
1750 kJ /
416 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Avocadomayonaise
15min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min