Apparaten en accessoires
Omelet Caprese
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portie
Ingrediënten
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
414.9 mg
Eiwitten
11.6 g
Calorieën
611 kJ /
146 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
2.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Nasi Goreng
40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Muntthee
25min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min